Sport

2016.02.11. 20:38

Foghíjas kerettel Dunaújvárosba

Az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület négy csapata is vízbe száll a hétvégén.

Pum András

Az Ifjúsági Országos Bajnokság  alapszakaszának 11. fordulójában vasárnap 14 órakor a Fedett Uszodában a Domino AVUS a Szentest fogadja. Az alföldiek a legutóbbi fordulóban 15-10-re nyertek Szolnokon, míg Gortva Zoltán együttese 12-10-re verte a Kaposvárt. Az AVUS  9., a Szentes 5. a bajnokságban, a két csapat között négy pont a differencia.

A Serdülő Országos Bajnokság alapszakaszának 11. körében vasárnap 16.30-as kezdéssel a Fedett Uszodában a Domino AVUS a Szentes látja vendégül. A Szentes az előző körben 15-7-re győzött Szolnokon, Stojadinov Nikola alakulata pedig 16-12-re nyert a Kaposvár ellen. A szombathelyi együttes a 11., a Szentes a 7. helyen tanyázik a bajnokságban - nyolc ponttal gyűjtött többet a vendéggárda.

A Gyermek Országos Bajnokság alapszakaszának 11. fordulójában vasárnap 15.15-kor a Stojadinov Nikola irányította Domino AVUS a Fedett Uszodában a Szentessel csap össze. A Szentes legutóbb 20-18-ra nyert Szolnokon, az AVUS pedig 20-9-re diadalmaskodott a Kaposvár ellen. A Szentes 21 ponttal a negyedik, a vasi gárda 15-tel a nyolcadik.

A Baby B 2006-os bajnokságban a 3. fordulót rendezik. A Koszti Péter-Karácsonyi Vazul edzette Domino AVUS ezúttal Dunaújvárosban száll vízbe. 11.40-kor a negyedik Pécs, 16.10-kor az éllovas, eddigi mind a négy meccsét megnyerő Tatabánya lesz a vasiak ellenfele. A Domino AVUS négy mérkőzéséből hármat megnyert, egyszer döntetlenre végzett.

- Négy alapemberünk beteg volt a héten, rájuk nem is számíthatok, míg sokan korábban betegeskedtek, emiatt nem tudtak edzeni - mondta Koszti Péter, a csapat edzője. - Nem ideális tehát a helyzetünk, így különösen jó erőfelmérő lesz a Tatabánya elleni meccs. Kíváncsi vagyok, hogy mennyit fejlődtünk tavaly óta. A pécsiek ellen pedig még sosem vízilabdáztunk, az eredményeik alapján hasonló szinte állhatnak, mint mi. Gondjaink ellenére mindkét meccsen mindent megteszünk a győzelemért - jelen állás szerint 13-as kerettel utazunk Dunaújvárosba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!