Sport

2016.03.22. 12:04

Hámori nem adja fel, harcol az olimpiáért - Kéztörésből lábadozik a kőszegiek bunyósa

Kőszeg - A kőszegi Fitt-Box Ökölvívó Egyesület riói olimpiát megcélzó bunyósa, Hámori Ádám lassan gyógyul kéztörése után - de még nem tett le az ötkarikás játékokról.

Tóth Gábor

Hámori Ádám jobb kézfejében március 4-én, a Széchenyi emlékversenyen, válogató tornán törött el a sajkacsont. A sérült testrész nem mozdult el, így nem volt szükség műtétre, gipsz került a kézre.

- Nagyon lassan mennek a dolgok - sóhajtott nagyot a kőszegiek 81 kiló magyar bajnok bunyósa, Hámori Ádám. - Csak a hét elején kaptam új, könnyű sportgipszet, amivel már tudok valamit dolgozni, edzeni, erősíteni - de a sportgipsz is legalább két hétig rajtam lesz. Aztán jöhet a gyógytorna - és az összes lehetséges gyógyulást elősegítő, gyorsító kezelés. A jobb kezem sajnos nagyon lefogyott, legyengült. Tudok ugyan fogni vele, de rossz, hirtelen mozdulatnál még mindig éles fájdalmat érzek. Egyelőre sejtésem sincs, hogy mikor tudok majd ütni vele egy tisztességeset. Ugyanakkor nem adom fel, a következő, egyben az utolsó olimpiai kvalifikációs versenyt június közepén rendezik. Reményeim szerint addig olyan állapotba kerülök, hogy reális esélyem lesz kiharcolni az olimpiai részvételt. Rajtam mindenesetre nem múlik majd semmi: mindent elkövetek a mielőbbi gyógyulás érdekében, és hogy mielőbb utolérjem magam!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!