Sport

2016.04.19. 09:57

Géppuskalábú vasi kötélugró az országos bajnok

Gersekarát – Az utóbbi évek legkomolyabb sikerét érték el a Kötélugró Diák Sportegyesület tagjai Tatán, az Országos Kötélugró Diákolimpián.

Pogács Mónika

A sportkör versenyzői a gersekaráti általános iskola, a vasvári Béri Balogh Ádám Szakközépiskola és Szakiskola, valamint a kőszegi Jurisich Miklós Gimnázium színeiben, három életkori kategóriában is elhozták a gyorsasági első helyet.

Az érmesek Fotó: Pintér György

A gersekaráti Pintér Éva fél perc alatt 96 lépéssel szerzett országos gyorsasági bajnoki címet. Ez a „nem profi" kategória legjobbjának számított. Összetettben a negyedik helyen végzett a fiatal lány a népes mezőnyben. Szabadgyakorlatokban egy első, egy második és egy harmadik helyet szereztek a gersekaráti egyesület tagjai.

– Az országos összetett versenyben Vörös Bálint arany-, Pintér György ezüst-, Sági Patrik bronzérmet szerzett – sorolta még az eredményeket Pintér György, az egyesület képviseletében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!