Sport

2016.04.15. 11:56

Videoton II.-Sárvár FC: megpróbálnak meglepetést okozni

Sárvár - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában a bentmaradásért küzdő Sárvár az élcsapat Videoton II. vendégeként lép pályára vasárnap.

Tóth Gábor

Videoton FC II.-Sárvár FC (vasárnap, 17.00). Németh József: - Fiatal, gyors, technikás, taktikailag is jól felkészített csapat vár ránk - ellenfelünk nem véletlenül áll a tabella harmadik helyén. A Videoton II. sok helyzet alakít ki, sok gól rúg, ráadásul hazai pályán különösen hatékony. Vagyis nem mi vagyunk a találkozó esélyesei. Főleg annak tükrében mondom ezt, hogy a gondjaink nem enyhültek: Subicz beteg, Manganelli, Németh G., Klauzer, Sipos, Kocsis és Ódor pedig sérüléssel bajlódik - egyelőre nem tudom, hogy közülük ki vállalja a játékot. Összeállítást így nem is tudok mondani. Még szerencse, hogy Ambrus és Tóth L. eltiltása lejárt. Szevezett védekezést, agresszív futballt várok a fiúktól, máskülönben nem lesz esélyünk. A múlt héten értékes pontos szereztünk az ETO ellen, megpróbálunk most is meglepetést okozni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!