Sport

2016.05.23. 13:19

Ismét Uniformis Kupa

Szombathely - Megvédte címét a büntetésvégrahajtás csapata, a közfeladatokat ellátó szerveknek kiírt II. Uniformis Kupát is megnyerte.

Tóth Gábor

A szervezők - Németh Viktor (Arborétum Sportlétesítmény), Horváth Zoltán (Vasi Rendőr Sportsegély és Sport egyesület), Szombathelyi Szabadidősport Egyesület - közfeladatot ellátó szerveknek rendezték a sportnapot az Arborétum sportlétesítményben. A cél, hogy a hasonló területeken dolgozó kollégák jobban megismerjék egymást - és egy kicsit kikapcsolódjanak. Az idén kispályás labdarúgás, teke, légpuskalövészet, kötélhúzás, bikarodeó és főzőverseny szerepel a programban. Az összetett eredmény alapján hirdetett végső győztest a zsűri. Tavaly a büntetésvégrehajtás csapata vihette haza a vándorkupát - és az idén sem hibázott az összeszokott társaság. Rajtuk kívül a rendőrség, a karatszrófavédelem, az adóhivatal, a közterületfelügyelet, az önkormányzat, a polgárőrség, a honvédség, az ügyészség, a mentősök és a körmendi rendészeti szakképző csapata szállt harcba.

A II. Uniformis Kupa végeredménye, kispályás foci: 1. büntetésvégrehajtás, 2. polgárőrség, 3. rendőrség. Legjobb mezőnyjátékos: Vilics Ádám (rendőrség). Legjobb kapus: Ódor Richárd (polgárőrség). Gólkirály: Teráz Norbert (büntetésvégrehajtás). Teke: 1. rendőrség; 2. büntetésvégrehajtás, 3. adóhivatal. Legjobb egyéni: Molnár Péter (adóhivatal, 271 fa), Légrádi Krisztina (rendőrség, 257 fa). Lövészet: 1. katasztrófavédelem, 2. adóhatóság, 3. mentősök. Legjobb egyéni: Hajdú József (rendőrség), Szentgyörgyvári Anikó (rendőrség). Főzőverseny: 1. közterület felügyelet, 2. polgárőrség, 3. katasztrófavédelem. Bika rodeó: 1. mentősök, 2. honvédség, 3. rendőrség. Kötélhúzás: 1. büntetésvégrehajtás, 2. katasztrófavédelem, 3. mentősök.

Összetett végeredmény: 1. büntetésvégrehajtás, 2. mentősök, 3. rendőrség, 4. katasztrófavédelem, 5. polgártőrség, 6. közterület felügyelet, 7. adóhatóság, 8. honvédség, ügyészség

- A visszajelzések alaján is úgy érezzük, hogy a II. Uniformis Kupa elérte a célját, nagy sikert aratott - fogalmazott a szervezők nevében Németh Viktor. - Az esős időjárás ellénre is legalább 250 „sportember” birkózott a feladatokkal, vagy szurkolt a csapatának. A hangulat kifejezetten remek volt. Az Uniformis Kupa természetesen folytatódik, ezúttal mindig május második szombatján rendezzük meg a sportnapot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!