Sport

2016.06.01. 17:50

Schwahofer Balázs aranyos és ezüstös is - kőszegi érmek a Sport XXI. aquatlon ob-ról

Debrecen - Csapatban arany- és bronzérmet, egyéniben egy ezüstöt hoztak a Kőszegi Triatlon és Úszó Klub versenyzői a Sport XXI. aquatlon országos bajnokságról.

Horváth Erika

Igazi nyári melegben, népes mezőnnyel rendezték a Sport XXI. aquatlon országos bajnokságot Debrecenben - igazán színvonalas versenyt vívtak a résztvevők.

A dobogó tetején a  kőszegiek  serdülő fiúcsapata - balról Molnár Gábor, Nyul Patrik, Schwahofer Balázs  (Fotó: Kőszegi Triatlon és Úszó Klub)

A versenyzők először az úszástávjukat teljesítették, majd az úszásidők alapján csoportokra bontva a futás következett. A Kőszegi Triatlon és Úszó Klub versenyzői, Hóbor Péter és Hóborné Edöcsény Nóra tanítványai közül hatan állhattak dobogóra.

Schwahofer Balázs az egyéni eredményhirdetésen a dobogó második fokára állhatott (Fotó: Kőszegi Triatlon és Úszó Klub)

A legidősebbeknél, a serdülőknél a Schwahofer Balázs, Molnár Gábor, Nyul Patrik összetételű csapat országos bajnoki címet, míg egyéniben Schwahofer Balázs ezüstérmet szerzett. A kőszegiek gyermek fiúcsapatának tagjai - Nyul Marcell, Hóbor Zalán és Thaler Levente - nyakába bronzérmet akasztottak.

A bronzérmes gyermek fiúcsapat (balról): Hóbor Zalán, Nyúl Marcell, Thaler Levente (Fotó: Kőszegi Triatlon és Úszó Klub)

A kőszegiek legelőkelőbb helyezései. Újonc 2, fiú, egyéni: 19. Neudl Gábor. Csapat: 8. Kőszeg (Neudl Gábor, Hóbor Lehel, Kiss Gábor). Gyermek, lány, egyéni: 11. Palatkás Anna. Fiú, egyéni: 11. Nyul Marcell. Csapat: 3. Kőszeg (Nyul Marcell, Hóbor Zalán, Thaler Levente). Serdülő, lány, egyéni: 15. Spanraft Liza. Csapat: 5. Kőszeg (Spanraft Liza, Hóbor Eszter, Gurisatti Jázmin). Fiú, egyéni: 2. Schwahofer Balázs. Csapat: 1. Kőszeg (Schwahofer Balázs, Molnár Gábor, Nyul Patrik).

Címkék#aquatlon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!