Sport

2016.07.12. 15:00

Edzőváltás és emléktorna Molnáriban

Püspökmolnári - Javában tart a bajnoki felkészülés a Rába-parti csapat háza táján. Egy átszervezést követően új edzővel várják a rajtot, ám előtte több tornán is részt vesznek.

Kelemen Attila

A 2016/2017-es szezontól idősebb Sziffer Istvánt fia, ifj. Sziffer István váltja a Püspökmolnári csapat élén. A leköszönő tréner nem vonul vissza, továbbra is marad a csapat mellet, mint szakmai felelős: feladata lesz felügyelni az ifi- és a felnőtt-csapat munkáját, valamint az új játékosok felkutatása és esetleges leigazolása is az ő hatáskörébe fog tartozni.

A hétvégén rögtön egy rangos tornával kezdik meg a felkészülést, melyet Varga Lajos emlékére rendeznek meg Püspökmolnáriban. A hazai csapat mellett pályára lép a Vasszécseny, a Bozsok és a Rábapaty gárdája is. A nap végén a Püspökmolnári-Nemeskolta öregfiúk találkozóval adnak rangot a sportnapnak.

A nyári felkészülésük ezzel nem ér véget, egy komoly erőpróbát jelentő gércei torna meghívottjaként, valamint a Rum ellenfeleként tehetik próbára magukat.

Ami az igazolásaikat illeti, egyelőre három távozójuk van, ám Ölbőről a középpályás Tóth Alex, Bükről pedig a támadó Elekes Dániel jelent erősítést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!