Sport

2016.08.11. 15:06

Az összevetés döntött

Viszák - A megyei fogathajtó-bajnokság negyedik fordulóját Viszákon rendezték - jó hangulatban, mintegy 300 néző előtt.

Horváth Erika

A viszáki verseny akadályhajtó száma az országos bajnokságra kvalifikáló sorozat része volt. A 12 kettes fogat közül éppen a pontversenyben a továbbjutó, első három helyen álló hajtó osztozott az érmes helyezéseken. Miután mindhárman hibapont nélkül teljesítették a pályát, összevetés következett. Geröly Tibor (Főnix LE) ekkor is hiba nélkül hajott, ifj. Szájer József (Katafai LSE) végzett a második, Varga Szilárd László (Skublics Imre LK) pedig a harmadik helyen.

Látványos versenyt láthattak a nézők. A lukácsházi Nagy Róbert produk- ciója - akadályhajtásban hatodik, vadászhajtásban harmadik lett  Fotó: Simon Attila

Egyes fogatban csak Görög Gábor (Skublics LK) indult és gyakorolt az ob-re. A vadászhajtásban nyolc fogat vetélkedett. Lebics István (Zalalövő) vitte el az első két helyet, a harmadikon Nagy Róbert (Lukácsházi SE) zárt. A négy szabadidős fogat közül Krisztin Istváné végzett az első helyen.

Fotó: Simon Attila

A versenyt csikósbemutató is színesítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!