Sport

2016.08.08. 14:04

Négyen távoztak

Címkék#kosárlabda

Kecskemét - Szűkített kerettel folytatja a felkészülést az Európa-bajnoki selejtezőkre a magyar férfi kosárlabda válogatott - a Falco játékosa, Bognár Kristóf is hazatérhetett.

Tóth Gábor

Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány csapata pénteken, szombaton és vasárnap is kikapott Montenegró vendégeként. A szakmai stb a három felkészülési mérkőzésen mindekinek adott lehetőséget a bizonyításra- hogy aztán hétfőn keretet szűkítsen. A kapitány Bognár Kristófnak (Falco KC Szombathely), Pongó Máténak (Kecskemét), Benke Szilárdnak (ZTE) és Somogyi Gergelynek (MAFC) köszönte meg az eddigi munkát. A folytatásban - a körmendi Csorvási Milánnal, Ferencz Csabával és a szombathelyi Kovács Péterrel, Tóth Norberttel, Váradi Benedekkel, valamint Perl Zoltánnal - 14 fős keret dolgozik.

Hétfőn, kedden és szerdán Kecskeméten edzőtáborozik a válogatott, majd Romániába (Kolozsvár) utazik egy négycsapatos tornára.

Program, péntek, 17.00: Románia-Bulgária. Szombat, 19.30: Románia-Magyarország.

Vasárnap, 17.00: Magyarország-Észtország.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!