Sport

2016.08.24. 17:12

Sárvár FC: edzőváltás

Sárvár - Edzőváltás történt a Sárvár FC NB III-as labdarúgócsapatánál - a vezetők keresik Takács Gábor utódját.

Tóth Gábor

A Sárvár FC három vereséggel kezdte a 2016/2017-es NB III-as szezont. Mint azt Szabados Endre klubelnök lapunknak jelezte, a vezetőség az eredménytelenség miatt döntött az edzőváltás, Takács Gábor vezetőedző leváltása mellett.

- Takács Gábor személyében egy felkészült, lelkiismeretes edzőt ismertünk meg, aki sokat és keményen dolgozott a csapattal. De az eredmények valamiért mégsem jöttek - fogalmazott Szabados Endre. - Korrekten, közös megegyezéssel váltunk el. Most keressük Takács Gábor utódját. Ami nem olyan könnyű, hiszen NB III-ban előírás az A licenc. Amíg nem nevezzük ki az új edzőt, addig Németh József, az eddigi másodedző vezeti az edzéseket - és ha úgy alakul, akkor a hétvégi bajnokin is ő ül a padon.

A nyáron alaposan átalakított, megerősített Sárvár kikapott Csepelen (0-2), majd otthon a Kaposvártól (1-3), legutóbb pedig az Andráshida vendégeként (0-1). Az NB III egyetlen vasi alakulata szombaton (17.30) az anyagi gondokkal küszködő Tatabányát fogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!