Sport

2016.09.25. 12:46

Gálázott az SZKKA a szombathelyi derbin

Szombathely - Az NB I/B-s női kézilabda-bajnokság 3. fordulójában rendezett városi rangadón a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia nagyon elgázolta a Haladást.

Tóth Gábor

Kozma Szerszám-Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia-Haladás VSE Sport Kft. 35-16 (16-7). - Szombathely, 400 néző, NB I/B-s női kézilabda-mérkőzés, vezette: Kovács, Wenzel.

SZKKA: Futaki - MAYER 9/2, Virág 2, CSÁSZÁR 5, Gaylhoffer 4, SZENDREI 6/1, SZECSŐDI 3. Csere: PUKLER 7, Mórocz, Jámbor 1. Edző: Bölöni Roland.

HVSE: Lakó - Sebestyén, Takács K. 2, Hrabovszky, HEGEDÜS 9, Gutyán 1, Baranyai. Csere: Márkus (kapus), Bolfán 1, Doncsecz 2, Kiss N., Freiberger 1. Edző: Hamar Zoltán.

A házigazda óvatosan, talán kicsit kapkodva is kezdte a városi rangadót, ezt kihasználva egy ideig tartott a lépést a Haladás. Aztán amit belelendült az SZKKA, rögtön átvette az irányítást, a vezetést. A játék minden elemében ellenfele fölé nőtt, és tulajdonképpen már az első félidőben eldöntötte a mérkőzés sorsát. Fordulás után sem változott a játék képe. Az SZKKA játékosai nagy előnyük birtokában remekül, szemre is tetszetősen kézilabdáztak - egyre nőtt a hazai fór (48. perc: 31-13). A vendégek nem tudták megnehezíteni a házigazda dolgát, ilyen arányban is megérdemelten nyert a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia. Junior: 52-10 (24-2).

Bölöni Roland: - Teljesítettük a második feladatunkat is: biztosan vertük a városi riválisunkat! Gratulálok a lányoknak!

Hamar Zoltán: - Úgy 10 percig tartottunk magunkat, aztán összeomlottunk, végül csúnya vereségbe futottunk bele. Roppant csalódott vagyok, nem erre számítottam, bíztam a tisztes helytállásban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!