Sport

2016.09.05. 10:33

Vízilabdatorna Szombathelyen

Szombaton és vasárnap OB I/B-s csapatok számára felkészülési tornát rendez az AVUS.

Pum András

Négy OB I/B-s csapat részvételével szeptember 10-én (szombat) és 11-én (vasárnap) felkészülési tornát rendez az AVUS a Tófürdőn. A szombathelyi csapaton kívül a Kaposvár, a Nagykanizsa és a Hódmezővásárhely vesz részt a viadalon.

Az együttesek körmérkőzésekkel döntenek a helyezésekről.

PROGRAM

Szombat

10.00: AVUS-Kaposvár

11.30: Nagykanizsa-Hódmezővásárhely

16.00: AVUS-Hódmezővásárhely

17.30: Kaposvár-Nagykanizsa

Vasárnap

10.00: Kaposvár-Hódmezővásárhely

11.30: AVUS-Nagykanizsa

A nézők - csakúgy mint az ÖMV Kupára - ezúttal is a parkoló felől mehetnek be a medencéhez.

- Az eredmény ezúttal másodlagos szempont, elsődleges, hogy a szentesi edzőtáborban begyakorolt dolgokat viszontlássam hétvégén – mondta Matajsz Márk, az AVUS vezetőedzője. – Három jóképességű OB I/B-s csapattal játszunk, közülük a Kanizsa és a Kaposvár a bajnokságban ellenfelünk lesz. Ami a szentesi felkészülést illeti, az edzések mellett erős ellenfelek ellen jó meccseket is vívtunk, kétszer megmérkőztünk a szentesi ificsapattal és vízbe szálltunk a Békéscsaba valamint a Hódmezővásárhely ellen is. A vásárhelyiek ellen erővel nagyon jól bírtuk,  sőt, fizikálisan föléjük kerekedtünk. Tehát a kondíciónkkal nincs probléma és noha sokat edzünk, játékban azért akad csiszolnivaló. Ez időigényes folyamat, nem szabad türelmetlennek lenni. A torna is azt a célt szolgálja, hogy inkább most jöjjenek elő a hibák, mint a bajnokságban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!