Sport

2016.12.12. 21:14

A hajrát nem bírta a Gotthárd

Szentgotthárd - Vereséggel búcsúzott az esztendőtől a Szentgotthárd NB II-es férfi kézicsapata: az idei utolsó, 11. játéknapon hazai pályán bukott el.

Tóth Gábor

Pawel Packing-Szentgotthárdi KK-ETO-SZSE Győr II. 32-38 (15-17). - Szentgotthárd, 100 néző, NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Ács, Tóbiás.

Szentgotthárd: Szoták - KOZÁK 9, Csipszer 3, HERTELENDY 12/5, Hegyi 2, Szakács 4, Mákos M. 2. Csere: Surányi I., Surányi K. (kapusok), Végh., Bokor., Háklár, Kocsis. Játékos-edző: Csipszer Péter.

Gyengén kezdett a hazai csapat (6. perc: 1-5). Előnye birtokában a Győr magabiztosan játszott, végig vezetett. A második félidőben is sokáig lépéselőnyben voltak a vendégek. Aztán a hazai csapat jó védekezéseket bemutatva négy könnyű góllal fordított (43. perc: 23-21).

Viszont a Gotthárdnak a hajrára nem maradt ereje, a mérkőzés utolsó negyed órájában már nem tudta felvenni a versenyt a fiatal győri csapattal - igaz, több kiállítás is nehezítette a hazaiak dolgát. Folytatás februárban. Junior: 25-44.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!