Sport

2016.12.10. 20:26

SZKKA: váratlan vereség

Körkép - Fájó, meglepő vereséggel folytatta az NB I/Bs női kézilabda-bajnokságot a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia.

Tóth Gábor

Kozma Szerszám-Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia-Szentendrei NKE 27-31 (15-18).

- Szombathely, 250 néző, NB I/B-s női kézilabda-mérkőzés, vezette: Garai, Takács.

SZKKA: Szovák - Mayer 5, Pukler 3/1, Mórocz 1, Gaylhoffer 1, SZENDREI 5, Szecsődi 3. Csere: Tömő, Futaki (kapusok), VIRÁG 9/3, Csépke, Győrffy, Jámbor, Cser, Pődör. Edző: Bölöni Roland.

A tabellán 2., jó formában lévő SZKKA a biztos győzelem reményében fogadta a középmezőny aljához tartozó Szentendrét - főleg annak tükrében, hogy a múlt héten az éllovas Vasast verte idegenben. Ám a házigazda gyengén, tompán kezdett, és a folytatásban sem tudta magához ragadni az irányítást. A sérült Futakit kapustársai ezúttal nem tudték megfelelően pótolni, igaz, a védekezésbe is rengeteg hiba csúszott. Szinte minden támadását góllal zárta az amúgy semmi különöset nem csináló, ám nagyon lelkes vendég. Fordulás után javult a szombathelyek védekezése, de ekkor meg a támadás akadozott, sok hazai helyzet maradt ki. Az egész meccsen futott az eredmény után az SZKK, rendre négy-öt gólos hátrányban volt, a második félidőben kétszer feljött ikszere. Hiába, fordítani nem tudott. Sőt, a hajrában a nagy rohanásban egyre több hiba csúszott a játékba. Nem várt, fájó vereséget szenvedett az SZKKA.

Bölöni Roland: - A hullámvasúton most a hullám aljára értünk...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!