Sport

2016.12.16. 20:14

SZoESE: A második győzelem a csapat célja

Szombathely - Az amatőr NB I-es női kosárlabda-bajnokság idei utolsó, 11. fordulójában a Szombathelyi Egyetemi SE a BKG DSE gárdáját fogadja szombaton 14 órás kezdéssel.

Tóth Gábor

Nehéz szezon van a SZoESE mögött, hiszen kilenc bajnokijából csak egyet nyert meg, sereghajtóként várja a meccset. A szigetszentmiklósi ellenfél viszont felsőházi rájátszásért küzd, 4. a tabellán, öt győzelem, négy vereség az eddigi mérlege. Vagyis egy kemény mérkőzéssel búcsúzik az esztendőtől a szombathelyi csapat.

Fotó: Unger Tamás - archív

- A két csapat más célokért küzd, mi azért, hogy kiegyenesedjünk, hogy lépésről lépésre fejlődjünk - jelezte Szabó László, a SZoESE trénere. - A felkészülésünk nem sikerült éppen a legjobbra, ugyanis vírusos megbetegedés söpört végig az elmúlt napokban a csapaton. Ráadásul orrtörés miatt Simon Cintiát elvesztettük.

Ugyanakkor szeretnénk győzelemmel búcsúzni a közönségünktől, az évtől. A tét nem minket nyom, ennek megfelelően felszabadult játékot várok a lányoktól - és meglepetést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!