Sport

2017.02.20. 19:46

Körmöczi Zsuzsára emlékeztek a teniszezők

Budapest - A szombathelyi szenior teniszezők négy arany- és két ezüstéremmel tértek haza a nemzetközi fedett pályás Körmöczy Zsuzsa-emlékversenyről.

Tóth Gábor

Budapesten a Park Teniszcentrumban rendezték meg a szeniorkorú teniszezőknek kiírt II. kategóriás nemzetközi fedett pályás Körmöczy Zsuzsa-emlékversenyt. Európa csaknem minden országából érkeztek teniszezők, de neveztek Ausztráliából és Törökországból is. A szombathelyi színeket öten képviselték.

Bogár Szabó Éva és Lipták János - négy aranyérmet nyertek Fotó: Bogár István

A +40 évesek egyéni versenyében Szabó Tamás a nyolcaddöntőben búcsúzott, Lipták János viszont nagy formában teniszezett, és a döntőben nagyot csatázva nyert. Lipták János +40 vegyes párosban is ütőt fogott, és - a budapesti Hidas Zsuzsával - még egy első helyet ünnepelhetett. Bogár Szabó Éva +55-ben női páros és vegyes páros versenyszámokban is próbára tette tudását - mindkét számban diadalmaskodott. A KDG testnevelőjének női párosban a budapesti Szerencsésné Miltényi Éva (Vasas), míg vegyes párosban a gyöngyösi Szekrényes Zsolt volt a partnere. A +80-as korosztály egyéni versenyében Rudas Béla második helyezést ért el. Ugyanebben a korcsoportban, vegyes párosban, Schaffer Erzsébet oldalán pedig második lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!