Sport

2017.03.19. 21:15

Jól focizott a Sárvár, de csak egy gólt lőtt

Veszprém - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában a bentmaradásért küzdő Sárvár a nagy rivális Veszprém vendégeként gyűjtött be értékes egy pontot.

Tóth Gábor

VLS Veszprém-Sárvár FC 1-1 (0-1). - Veszprém, 100 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Jakab Á.

Sárvár: Horváth B. - Bedő, PADOS, RAJOS, Nagy Z. - PETŐ, KUN, Bezdi (Nyírő, 82.), ÓDOR, Hoós (Horváth V., 84.) - Bailo (Koronczai, 88.). Edző: Kovács László.

Gólszerzők: Kocsis (63.), illetve Hoós (45.).

Kun Benjamin nagyot játszott, a mezőny legjobbja volt Fotó: Sárvár FC

A Sárvár szervezett, motivált, agresszív játékkal nyitott, meglepte ellenfelét, rögtön magához ragadta az irányítást. A vasiak remekül védekeztek, már a középpályán sok labdát szereztek, szép támadásokat vezettek. A helyzetekből azonban csak egyet váltottak gólra: egy látványos kontra végén az első félidő utolsó pillanatában szereztek vezetést. Fordulás után is a Sárvár diktálta a tempót, ám egy beívelésnél hiba csúszott a védekezésbe, amit persze rögtön góllal büntetett a házigazda. A Sárvár nem roppant meg, a folytatásban is győzelemre játszott. Akadt is bőven lehetőség újabb gólt rúgni, ám többször már nem sikerült kapuba találni. A vasi csapat remekül futballozott, egy jó erőt képviselő, jó tavaszt futó Veszprémmel ikszelt idegenben.

Kovács László: - Az egyik szemem sír, a másik pedig nevet. Veszprémben nem sok csapat fog nyerni, vagyis értékes pontot szereztünk - de a játék képe alapján még további kettőre rászolgáltunk volna.

További eredmények: Csorna-Andráshida 1-0, Érd-Csepel 2-2, Hévíz-Győri ETO 3-4, III. Kerület-Ajka 0-0, Videoton II.-Diósd 3-0, Budapest Honvéd II.-Gyirmót II. 2-1, Komárom-Puskás Akadémia II. 0-5. A Tatabánya-Kaposvár mérkőzés elmaradt, mert a Tatabányát kizárták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!