Sport

2017.03.19. 20:55

Menetel az SZKKA

Dunaújváros - Fontos idegenbeli győzelemmel folytatta az NB I/B-s női kézilabda-bajnokságot a Kozma Szerszám-Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia.

Tóth Gábor

Dunaújvárosi Kohász KA II.-Kozma Szeszám-Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia 26-29 (14-16).

- Dunaújváros, 50 néző, NB I/B-s női kézilabda-mérkőzés, vezette: Asztalos, Bárkányi.

SZKKA: Futaki - Majer 5/3, VIRÁG 4, Császár 2, Szendrei 2, SCHNEIDER 10/1, Szecsődi 1. Csere: Tömő (kapus), Győrffy, TAKÁCS 3, Smid, Gaylhoffer 1, Pődör R. 1, Mórocz, Cser, Pukler. Edző: Füzesi Ferenc.

Takács Bianka remek játékkal járult hozzá a sikerhez Fotó: Unger Tamás

Egy jó erőt képviselő csapat fogadta a feljutásért küzdő szombathelyi gárdát. Ennek megfelelően színvonalas, tempós csata kerekedett a mérkőzésből. Az SZKKA szervezetten kézilabdázott, remekül védekezett, hatékonyan támadott, így rendre egy-két góllal vezetett (18. perc: 9-11). Ám sokáig nem sikerült leszakítani motivált ellenfelét. A vasiak fordulás után sem vettek vissza az iramból - végig kézben tartották a találkozót. Sőt, a második félidő közepére sikerült felőrölni a vendéglátót, így a végére nem maradt izgalom (56. perc: 22-29). Junior: 29-26.

Füzesi Ferenc: - Örülök a győzelemnek és annak is, hogy magas színvonalon játszottunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!