Sport

2017.03.13. 20:35

Ismét kikapott a HVSE, nyert a Kozma Szerszám

Körkép - Az NB I/B-s női kézilabda-bajnokság 18. fordulójában ismét nyert a Kozma Szerszám-Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia, megint kikapott a Haladás VSE-Sport Kft.

Tóth Gábor

Csurgói NKC-Kozma-Szerszám Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia 16-36 (9-17). - Csurgó, 100 néző, NB I/B-s női kézilabda-mérkőzés, vezette: Bátori, Szécsi.

SZKKA: Futaki - Mayer 9/5, Virág 3, CSÁSZÁR 3, Takács 1, Schneider 4, Szecsődi 1. Csere: Tömő (kapus), Győrffy, SMID 8, SZENDREI 5, Gaylhoffer 2, Pődör, Pukler. Edző: Füzesi Ferenc.

Az SZKKA a kötelező győzelem reményében lépett pályára. Az első perctől uralta a meccset, folyamatosan növelte az előnyét, végül fölényes győzelmet aratott. Junior: 22-29.

Füzesi Ferenc: - Begyűjtöttük a kötelező győzelmet, a gólkülönbség is rendben van. A játékunk azonban olykor-olykor azért hagyott némi kívánnivalót maga után. De összességében jó úton járunk.

Császár Zsófia remek játékkal tért vissza az SZKKA gárdájába Fotó: Cseh Gábor

Gárdony-Pázmánd NKSE-Haladás VSE-Sport Kft. 29-19 (15-11). - Gárdony, 100 néző, NB I/B-s női kézilabda-mérkőzés, vezette: Mizsák, Schmidt.

HVSE: Márkus - Guttyán 1, Hegedűs D. 6, Szabó J. 2, Takács K. 1, Sebestyén 3, Gerencsér. Csere: Dudora (kapus), Baranyai 1, Hrabovszky, Kaposvári 2, Doncsecz 1, Freiberger 2, Bolfán. Edző: Hamar Zoltán.

A mérkőzést nagy lendülettel kezdte a HVSE, ám gyorsan átvette az irányítást a házigazda (6. perc: 6-1). A szombathelyiek hosszú percekig nem találtak kapuba - és Guttyán Adrienn sérülése is visszavetette a játékukat.

A folytatásban tulajdonképpen az egész meccsen futott az eredmény után a Haladás, de meg sem tudta közelíteni ellenfelét. Az eredmény hűen tükrözi a szombathelyiek teljesítményét, a sok kihagyott ziccert, a rengeteg technikai hibát. Junior: 41-18.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!