Sport

2017.03.09. 17:10

Ezüst éremmel tért haza a vasi kormányhivatal csapat

Kaposvár - Második helyen végzett a Vas Megyei Kormányhivatal csapata a nyugat-dunántúli kormányhivatalok számára kiírt kispályás labdarúgótornán.

Tóth Gábor

A Vas Megyei Kormányhivatal szervezésében tavaly elindított teremtornának ezúttal - a címvédő jogán - Somogy megye, Kaposvár adott otthont. Hat csapat nevezett az erőpróbára, mindenki játszott mindenkivel. A vasi gárda sérülések és egyéb elfoglaltságok miatt némileg tartalékos felállásban utazott a somogyi megyeszékhelyre, kapus poszton például mezőnyjátékos szerepelt - de az eredményre így sem lehetett panasz.

A Vas Megyei Kormányhivatal ezüstérmes kispályás focicsapata Fotó: Vas Megyei Kormányhivatal

A torna nyitómeccsén a házigazda Somogy megyétől kapott ki - egy utolsó pillanatban esett, megpattanó góllal - 1-0-ra a vasi alakulat. Majd gólnélküli döntetlent játszott Veszprémmel, aztán Komárom-Esztergom megye bizonyult jobbnak 2-1 arányban. A folytatás már jobban sikerült, ugyanis Zalát és Győr-Moson-Sopront is sikerült legyűrni 1-0-ra. A két győzelem, valamint a többi eredmény kedvező alakulása azt jelentette, hogy a Vas Megyei Kormányhivatal csapata - tavalyhoz hasonlóan - második lett, ezüstérmet vehetett át. A tornát egyébként a somogyiak nyerték veretlenül, míg harmadikként a veszprémiek végeztek.

Az ezüstérmes vasi csapat tagjai: Vargyas Attila, Boroznaki Zsolt, dr. Magyar Ádám, Szabó Szabolcs, Kiss Gábor, Söveggyártó Máté, Tutkovics Dániel, Vastag Nándor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!