Sport

2017.05.10. 19:30

Hegyesi kidőlt a sorból

SZOMBATHELY Bokatörés miatt a szezonban már nem léphet pályára a Swietelsky-Haladás VSE futsalcsapatának kulcsjátékosa, Hegyesi Zsolt.

Tóth Gábor

A válogatott bő keretében is számításba vett Hegyesi Zsolt a 2016/2017-es szezonban összesen 25 bajnokin és kupamérkőzésen lépett pályára, 19 gólt szerzett. A 28 esztendős játékos hiányát biztosan megérzi majd a csapat - a szezonból még öt találkozó van hátra.

Hegyesi Zsolt a rájátszásban már nem tud segíteni csapattársainak Fotó: Unger Tamás

- Ausztriában futballozom nagypályán, ott történt a bokasérülés - tudtuk meg Hegyesi Zsolttól. - Szerencsére a csont nem mozdult el, azonban a szalagok is sérülhettek. Hogy milyen mértékben, azt a napokban következő vizsgálatok derítik ki - egyelőre gipszben van a lábam. Nagyon remélem, hogy nem lesz szükség műtétre. Sajnos a felsőházi rájátszás hajrájában már nem segíthetek a fiúknak. Lassan két éve futballozom a Haladásban, jól érzem magam a csapatban, Szombathelyen. Ha rajtam múlik, akkor zöld-fehér mezben folytatom a futsalos pályafutásomat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!