Sport

2017.07.28. 13:25

Petanque a sárvári Várparkban

SÁRVÁR - Ausztriából és Szlovákiából is érkeztek versenyzők a VI. Frédi-Béni duplettcsapatversenyre, az V. Süle András-emlékversenyre.

Pum András

A Sárvári Sakk Club SE petanque-szakosztálya és Süle András szülei által a sárvári Várparkban rendezett páros petanque-csapatversenyre – felnőtt és ifjúsági kategóriában – összesen 36 duplett, azaz 72 versenyző nevezett.

Nemcsak megyénkből, hanem többek között Szigligetről és a fővárosból, valamint Ausztriából és Szlovákiából is érkeztek játékosok. A versenyt négyfordulós svájci rendszerben rendezték, a legjobb 16 között egyenes kieséses rendszerben folytatódtak a küzdelmek.

Végeredmény, felnőttek. 1. Sas Tibor, Virág Zoltán (Sárvári Sakk Club SE), 2. Havasi József, Rétlaki László (Sárvár, Budapest), 3. Kasza Gyula, Vasvári Róbert (Sárvár, Darvastó).

Ifjúságiak. 1. Szabó Bálint Valentin, Szovák Alex (Pecöl, Megyehíd), 2. Bándli Gergő, Bereczki Márton (Sárvár, Budapest), 3. Farkas Benedek, Szitkay Szabolcs (Sárvár). Legjobb amatőr csapat: Bereczki Miklós, dr. Fonyódi Lajos (Budapest, Sárvár).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!