Sport

2017.08.24. 18:19

Pályán a megye III. alakulatai

KÖRKÉP A megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság sárvári és körmendi csoportjában már a 2. fordulót játsszák a csapatok, míg a szombathelyi csoport küzdelmei most kezdődnek.

Tóth Szabolcs

A szombathelyi csoportban bemutatkozik a tavaly még a megyei II. osztályban vitézkedő két csapat, az Újperint és a Torony. Eredményes szezonban bizakodhat az Oszkó-Győrvár, valamint a Nárai.  A körmendi csoportban a szezont remekül kezdő Ivánc a rosszul rajtoló Pankaszt fogadja.  Érdekes meccset hozhat a Gersekarát–Rábagyarmat csata.  Sárváron jó mérkőzést ígér a Szergény–Kemenesmagasi derbi. A gólerősen nyitó Keléd ezúttal Rábasömjénben bizonyíthat.

Szombathely

Az 1. forduló menetrendje, vasárnap 14:30: Újperint-Perenye, Nárai-Vassurány, Nemeskolta-Bucsu.17:30: Sorkifalud-Torony, Oszkó-Győrvár-Acsád-Meszlen, Kőszegfalva-Vasasszonyfa, Gyöngyösfalu-Cák.KörmendA 2. forduló menetrendje, vasárnap 14:30: Gersekarát-Rábagyarmat, Alsószölnök-Magyarlak, Ivánc-Pankasz, Rönök-Szalafő.17:30: Telekes-Csákánydoroszló, Vasalja-Őrima-gyarósd, Gasztony-Nagyrákos, Csörötnek-Máriaúj-falu.SárvárA 2. forduló menetrendje, szombat 17:30: Izsákfa-Ostffyasszonyfa.Vasárnap 14:30: Rábasömjén-Keléd, Nemeskocs-Hegyhát-Sótony, Simaság-Kenyeri, Mesteri-Jákfa.17:30: Nagysimonyi-Répcevölgye-Bő, Szergény-Kemenesmagasi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!