Sport

2009.07.27. 12:29

Sárvári futballcsapat: csatár kerestetik!

Sárvár - Bár öt gólt rúgott a megyei I-ben szereplő Jánosháza elleni felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a Sárvár, a csatárjátékkal továbbra is gondok vannak.

Pum András

Sárvár FC-Jánosháza 5:1 (2:1). - Sárvár, 50 néző.

Sárvár: Szakos (Osvát) - Szabó I., Horváth L. (Sipos), Horváth L., Szigeti (Balassa) - Keveházi (Fülöp), Vajda (Gosztolya), Vadász, Vincze (Takács) - Máté (Fehér), Borsi. Edző: Németh József.

Gólszerzők: Vincze, Szabó, Vadász, Takács, Borsi (11-esből), illetve Kovács.

A sárvári együttesben három új játékos is pályára lépett: Vadász az edző Németh Józseffal együtt Bükről érkezett, míg a korábban Sárváron már játszott Szigeti Ausztriából igazolt vissza a Rába-partjára. A legutóbb Vépen futballozó, a Haladásban is megfordult Borsi Gergő pedig próbajátékon szerepelt a zöld-fehéreknél.

-A meccs remekül illeszkedett a felkészülésünkbe, az összjáték ugyan akadozott, de ezt elsősorban a fáradtság számlájára írom. A következő időben már a frissítésen lesz a hangsúly, remélem, hogy akkor már a játék is gördülékenyebb lesz majd.  A legnagyobb gondot továbbra is az előrejátékban látom, sajnos az Ausztriába igazolt Koronczait egyelőre nem tudtuk pótolni - mondta Németh József, a Bük trénere.

A Sárvár legközelebb kedden este hat órakor a szintén az NB III-ban szereplő Badacsonytomajt fogadja edzőmérkőzésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!