Sportvilág

2008.06.27. 02:27

A legfontosabb gól

Bázel - Philipp Lahm saját bevallása szerint pályafutása eddigi legfontosabb gólját szerezte, amikor a 90. percben betalált a Törökország ellen ...

Vas Népe

Bázel (mti) - Philipp Lahm saját bevallása szerint pályafutása eddigi legfontosabb gólját szerezte, amikor a 90. percben betalált a Törökország elleni elődöntőben. - Riválisunk az utolsó percekben egyenlített 2:2-re, s ezek után a rendes játékidő végén győztes gólt szerzek, ez egészen fantasztikus érzés, ráadásul mindez az Eb elődöntőjében történt... Kétség sem férhet hozzá, hogy életem legfontosabb gólja volt - mondta a 24 éves védő, akit a meccs emberének választottak. Lahm beszélt a törökök egyenlítéséről is, amikor éppen hibázott, hiszen Sabri őt megkerülve tört be a büntetőterületre, ahonnan végül könnyedén guríthatott a gólszerző Semihhez.- Elveszthetsz egy csatát a meccsen, mint én a török gólnál, de soha nem veszítheted el a hitedet önmagadban, a képességeidben és a csapatodban. Ezért sikerülhetett később gólt lőnöm.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!