Sportvilág

2014.04.04. 14:37

Alonso váltja Buttont a McLarennél?

A spanyol újság szerint a Movistar lehet a kulcsfigura a szerződésben.

Kovács Noémi

Tavaly óta tartja magát a pletyka, hogy a Honda – akik 2015-től a McLaren kizárólagos motorpartnereként térnek vissza a Forma-1-be – a wokingi gárda korábbi versenyzőjét, Fernando Alonsot szeretné az istálló egyik versenygépében, konkrétabban Button helyén látni jövőre. Eme pletykák Ron Dennis visszatértével kezdtek némileg csitulni, hiszen a brit szakember és a kétszeres világbajnok legendásan rossz viszonyban váltak el egymástól 2007 végén.

Azonban a tegnapi nap során egy spanyol újság, a Marca arról számolt be, hogy az egyelőre főszponzor híján teljesítő McLaren a Movistar-t környékezte meg egy szponzorációs megállapodással. Ráadásul a wokingi istálló a tegnapi nap folyamán igen érdekes képet osztott meg Twitteren. A kép még 2007-es és Ron Dennis illetve Fernando Alonso látható rajta, roppant kedélyes állapotban.

Persze egyelőre mindkét fél részéről tagadják az átigazolás lehetőségét. A Movistar kijelentette, hogy ugyan senki nem kereste még meg őket, de természetesen néhány csapat szívesen leszerződne velük. A spanyol versenyző oldaláról menedzsere, Luis Garcia Abad nyilatkozta, hogy nincs mit mondaniuk, ez a kérdés nem is létezik

Habár a Movistar-os megállapodást egyelőre még csak a pletyka szülte, a McLaren a bahreini hétvégére is talált magának egy támogatót a Gulf Air légitársaság „személyében”. A cég logói Magnussen és Button autóin, azon belül is annak oldaldobozain lesznek láthatóak.

További F1 hírek -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!