Sportvilág

2015.05.16. 12:54

Horner azonnal meglepte feleségét egy Aston Martinnal

Esküvőjük alkalmából Christian Horner megajándékozta újdonsült feleségét

Tajthi Andrea

Fotó: Mark Thompson/ Getty Images/Red Bull Content Pool

Az egykori Spice Girl, Geri Halliwell tegnap feleségül ment az F1-es Red Bull csapat főnökéhez, Christian Hornerhez. Az újdonsült férj pedig igencsak nagy ajándékkal lepte meg feleségét.

Horner ugyanis a hírek szerint egy 350 000 font árú DB5-ös Aston Martint vett Gerinek, mert egyszer az megemlítette, hogy ez a kedvence James Bond: Goldfinger-ből.

Geri is készült azonban meglepetéssel, amolyan humoros formában, egyszer ugyanis magához ragadta a mikrofont, és elénekelte a Wannabe c. Sipce Girls dalt. S hogy miért pont ezt? Egy bennfentes szerint mielőtt a pár elment volna első randevújukra, Horner rákeresett a Google-ben Halliwellre, amikor is megtalált egy videót, melyen "Ginger Spice" épp ezt énekli, s azóta a pár ezen viccelődik.

Az egykori Spice Girls-ből csak Emma Bunton volt jelen az esküvőn, miközben a Forma-1-eseket többen is képviselték, így például: Jackie Stewart, Daniel Ricciardo, Eddie Jordan, Niki Lauda, Adrian Newey és David Coulthard.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!