Sportvilág

2015.05.31. 06:46

Már drónokkal támadják a Schumacher házat!

Elsősorban a francia paparazzik nem bírnak magukkal

Vámosi Péter

Fotó: Scuderia Ferrari

Levegőből is támadják már Schumit, gyakorlatilag a paparazzók 2013 december 29 óta üldözik a síbalesetben súlyosan sérült német versenyzőt. Ez már egy olyan "vadászat", ami botrányos.

A bajnok már valamennyivel jobban van, állította a napokban Sabine Kehm, az asszony akinek feltehetőleg a Forma-1-es körökben most a legnehezebb és roppant hálátlan feladata van.

Most egy újabb problémával nézhet szembe a család. A paparazzók a hónapok óta próbálkoznak a birtok közelében lévő partról teleobjektívekkel képeket lőni, most azonban újabb "harcnemre" váltottak, helikopterekkel és elsősorban drónokkal támadnak már!

Sabine Kehm a svájci Blicknek elárulta, hogy elsősorban a francia paparazzók azok, akik nem tisztelik Michael magánéletét. A Schumi-klán azonban már edzett, és mindig megtalálják a módját, hogy megvédjék a betegüket. Most sötétített ablakokkal oldják meg ezt a helyzetet.

Képek készítésére irányuló kísérletek már voltak Grenobleben és Lausanneban is amikor ott kezelték Schumachert, akkor egy fotós papnak álcázta magát, de a biztonságiak elkapták.

17 hónapja küzd Schumi az állapota javulásáért. A kérdés továbbra is adott, hogy mekkora a remény a felépülésére, de erre senki nem akar válaszolni. A médiáknak azonban tisztelnie kellene a rekorder emberi méltóságát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!