Sportvilág

2015.09.16. 14:48

Stieber nem adja fel - Nehéz helyzetben van a hamburgi futballista

Hamburg - Stieber Zoltán, a német Hamburger SV labdarúgócsapatának magyar válogatott légiósa a Hamburger Morgenpost német újságnak nyilatkozott a helyzetéről, a jövőjéről.

Tóth Gábor

A 26 éves, tízszeres válogatott, tavaly még a Hamburgnál alapembernek számító futballista a 2015/2016-os idényben még sem bajnokin, sem kupameccsen nem kapott lehetőséget a csapatában. A Hamburger Morgenpostnak elmondta: ha nem változik a helyzet, a télen lépnie kell.

Stieber Zoltán. Fotó: VN-Archív

– Dolgozom és küzdök a helyemért, ennyit tehetek. Jó teljesítményt kell nyújtanom az edzéseken, pozitív hozzáállással dolgoznom, és akkor reménykedhetek a lehetőségben. A pályán akarok lenni és játszani. Nem olyan típusú labdarúgó vagyok, akit boldoggá tesz, hogy otthon ücsörög, és felszedi a pénzt. Mérkőzésekre van szükségem! – fogalmazott Stieber Zoltán az interjúban.

A futballista arról is beszélt, hogy nincs konfliktusa Bruno Labbadiával, a HSV vezetőedzőjével.

– Jó a munkakapcsolatunk, az égvilágon semmi problémám nincs vele. Nagy a választék, bő a keret, és egészen biztos, hogy egy edző számára is a legkellemetlenebb dolgok közé tartozik, ha nem tudja foglalkoztatni a játékosát. A téli szünetig gázt adok, de ha nem változik meg a helyzet, akkor meg kell vizsgálnunk a lehetőségeket. Futballoznom kell! – zárta szavait Stieber Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!