Sportvilág

2016.06.10. 05:03

Vasiakkal indul az Eb - keressük a legőrültebb szurkolókat!

Ma indul a foci Európa-bajnokság, és a vaol.hu folyamatosan frissülő rovatával készül a nagy sporteseményre. Keressük az őrült vasi szurkolókat is.

Vas Népe

A péntek esti Franciaország-Románia (21.00) mérkőzéssel megkezdődik a 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság. Ráadásul a 24 csapatosra felduzzasztott mezőnyben ott lesz a magyar labdarúgó-válogatott - amely pontosan 44 év után szerepel ismét kontinenstornán.

Keringer Zsolt, a Haladás Szurkolói Kör elnöke, Schimmer Szabolcs, a Haladás focistája, valamint két drukker, Héra Zoltán és Márkus Szabolcs is alig várja a magyarok szereplését. A szurkolók el is utaznak Franciaországba, a focista itthon nézi a meccseket.

A futballőrület egy hónapig tart - a döntőt július 10-én rendezik. A vaol.hu-n meccstudósítások, jegyzőkönyvek, edzők, játékosok nyilatkozatai, tabellák, góllövőlisták mellett szakértők véleményét kérjük ki, színes hírekkel, érdekességekkel szolgálunk. Mivel három megyei játékos is helyet kapott a válogatottban, óriási a várakozás az ismerősök, rokonok, szurkolók körében. Őket is igyekszünk minél többet szerepeltetni, A szurkoláshoz hangulatot teremtve készítettük fotónkat, amelyen a Haladás egyik játékosa és focirajongók köszöntik az Eb-t.

De miért ne szerepelhetne Ön, kedves olvasónk is oldalunkon? Keressük a legőrültebb drukkert vagy csapatot is. Akár lát ilyet, akár tagja egy ilyen csapatnak, küldjön fotót, videót, beszámolót! A legjobbakról az olvasók szavaznak, mi pedig megajándékozzuk – hamarosan az is kiderül, mivel. Várjuk a szurkolói fotókat a [email protected] e-mail címre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!