Sportvilág

2017.03.08. 19:50

Bernd Storck magyarországi játékoskerete

Budapest - Bernd Storck szövetségi kapitány kihirdette a magyar labdarúgó-válogatott keretét, amely a portugálok elleni március 25-i, lisszaboni világbajnoki selejtezőre készülhet. Egyelőre csak az itthon játszók kaptak meghívót.

Pum András

Bernd Storck két lépcsőben hirdeti ki a portugálok ellen készülő magyar keretet, elsőként az itthon játszó labdarúgóknak küldött meghívót, akik már a hétvégi bajnoki fordulót követően, vasárnap megkezdik a közös munkát Telkiben. Mivel Katarban bajnoki szünet jön, egyedüli légiósként a támadó Németh Krisztián is hazajön az összetartásra. Kleinheisler László ott lesz Telkiben, ám a Ferencváros játékosa sárga lapjai miatt biztosan nem léphet pályára március 25-én, Portugáliában. Meghívót kapott a napokban honosított, Brazíliában született Videoton-védő, Paulo Vinícius is. S ott lesz Telkiben Eppel Márton és Holman Dávid, korábban még egyikük sem lépett pályára a nemzeti tizenegyben. Haladás-futballista nincs a keretben.

A magyar válogatott nem teljes kerete. Kapusok: Dibusz Dénes (Ferencváros), Kovácsik Ádám (Videoton FC). Mezőnyjátékosok: Botka Endre (Ferencváros), Eppel Márton (Budapest Honvéd), Fiola Attila (Videoton FC), Gera Zoltán (Ferencváros), Holman Dávid (DVSC), Kálnoki-Kis Dávid (Újpest FC), Kleinheisler László (Ferencváros), Lovrencsics Gergő (Ferencváros), Németh Krisztián (al-Garafa), Paulo Vinícius (Videoton FC).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!