Szalafő

2016.06.29. 13:59

Jön a 23. Rotto Kupa

Szalafő - Szombaton és vasárnap rendezik a 23. Rotto Kupa nemzetközi kispályás labdarúgótorna első felvonását az őrségi településen.

Tóth Gábor

A 23. Rotto Kupa kispályás labdarúgótorna mezőnyét szlovén és osztrák csapatok teszik nemzetközivé. Az erőpróba szombaton 9 órakor a férfi csapatok küzdelmeivel kezdődik - nyolc csoportba osztva 32 gárda meccsel. A csoportmeccsek 17 óráig lezajlanak, majd egy VIP torna zárja a napot. Vasárnap - szintén 9 órától - az állva maradt 16 csapat folytatja négy négyes csoportban. A döntőt 14.30-kor rendezik. Szombaton egyébként pörköltfőző verseny, Rockinger koncert és zenés est színesíti a programot a futballpályán.

Majd egy hét szusszanás után, június 9-én, szombaton az öregfiúk (+35) és az old boys (+44) mezőnye lép pályára a kupa zárásaként.

- Mi szervezők, akárcsak eddig, mindent el fogunk követni, hogy a játékosok és a szurkolók jó érezzék magukat Szalafőn - fogalmazott a főszervező Törő Miklós. - A férfi mezőnyből a tavalyi első nyolc helyezett idén is nevezett, és vannak jónak tűnő új csapatok is, így nehéz esélyt latolgatni. Az biztos, hogy izgalmas, színvonalas meccsekre van kilátás.

Címkék#sport#foci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!