Szalafő

2016.06.29. 13:59

Jön a 23. Rotto Kupa

Címkék#sport#foci

Szalafő - Szombaton és vasárnap rendezik a 23. Rotto Kupa nemzetközi kispályás labdarúgótorna első felvonását az őrségi településen.

Tóth Gábor

A 23. Rotto Kupa kispályás labdarúgótorna mezőnyét szlovén és osztrák csapatok teszik nemzetközivé. Az erőpróba szombaton 9 órakor a férfi csapatok küzdelmeivel kezdődik - nyolc csoportba osztva 32 gárda meccsel. A csoportmeccsek 17 óráig lezajlanak, majd egy VIP torna zárja a napot. Vasárnap - szintén 9 órától - az állva maradt 16 csapat folytatja négy négyes csoportban. A döntőt 14.30-kor rendezik. Szombaton egyébként pörköltfőző verseny, Rockinger koncert és zenés est színesíti a programot a futballpályán.

Majd egy hét szusszanás után, június 9-én, szombaton az öregfiúk (+35) és az old boys (+44) mezőnye lép pályára a kupa zárásaként.

- Mi szervezők, akárcsak eddig, mindent el fogunk követni, hogy a játékosok és a szurkolók jó érezzék magukat Szalafőn - fogalmazott a főszervező Törő Miklós. - A férfi mezőnyből a tavalyi első nyolc helyezett idén is nevezett, és vannak jónak tűnő új csapatok is, így nehéz esélyt latolgatni. Az biztos, hogy izgalmas, színvonalas meccsekre van kilátás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!