Szépségverseny

2010.09.26. 14:02

Széplányunk, Németh Martina munkával tölti a mindennapjait

Németh Martina az a szerencsés lány, aki tizenharmadikként részt vehet szépségversenyünk döntőjében. A fiatal lány munkával tölti mindennapjait.

Bajdó Bettina


Németh Martina 1989. decemberében született Sárváron, négy évvel ezelőtt szüleivel és testvéreivel Vépre költözött. Három éve érettségizett a sárvári Tinódi gimnáziumban, s akkor úgy döntött, hogy nem tanul tovább.

- Igazság szerint nem tudtam, mivel is szeretnék pontosan foglalkozni - meséli a vépi szépség -, ezért inkább elhelyezkedtem. A mai napig a vendéglátóiparban dolgozom pultosként. Sokat gondolok arra, hogy mégis tovább kellene tanulnom, ám még mindig nem tudom, hogy milyen irányban képezhetném tovább magam. Lehet, hogy először a nyelvtanulásra helyezem a hangsúlyt, vagy elsajátítok egy szakmát. 

 

Martina sokat dolgozik, a hétvégéi sem szabadok. Így nagyon kevés a szabadideje, ám ha vannak szabad órái, akkor szívesen jár moziba vagy leül a tévé elé, s megnéz egy jó vígjátékot. Német juhászával, Hektorral is sok időt tölt, sokat sétálnak és játszanak.

- A szüleimmel lehet, hogy belefogunk egy vállalkozásba - árulja el Martina -, most éppen ennek az ügyeit intézzük. Ez is nagyon lefoglal, így nagyon be kell osztanom az időmet, hogy koncentrálni tudjak a szépségversenyre való felkészülésre. Minden este elmegyek futni, s odafigyelek arra is, hogy este hat után már ne egyek. Szeretek táncolni is, öt évig versenyszerűen táncoltam egy szombathelyi táncklubban.

 

A fiatal lány csak nemrég tudta meg, hogy részt vehet a szépségversenyünk döntőjében.

- Nem én jelentkeztem, a nagyszüleim neveztek be a versenyre - meséli Martina. - Amikor kiderült, hogy júniusban második helyezett lettem a hónap szépe szavazáson, egy kicsit el is keseredtem. De nagyon örültem, amikor meghallottam, hogy a hónapok második és harmadik helyezettjeinek megadták azt a lehetőséget, hogy az olvasók szavazatai alapján egyikünk bekerüljön a döntőbe. El sem akartam hinni, hogy én lettem az a lány, aki ajándékba kapta ezt a lehetőséget.

 


Szépségversenyünkről itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!