Szépségverseny

2009.11.18. 16:32

A Miss Earth közönségszavazásán második lett Korinna!

Lapunk szépségversenyének tavalyi nyertese, Kocsis Korinna november elseje óta készül a Fülöp-szigeteken a Miss Earth döntőjére. A világverseny honlapján közönségszavazást hirdettek meg. A jákfai lány nagyon szép eredményt ért el, az indonéz jelölt után, minimális pontkülönbséggel, a legtöbb szavazatot kapta.

Benkő Sándor

Már az első naptól, november 1-jétől fogva  folyamatosan szerveznek számukra programokat. Hazánkat a jákfai Kocsis Korinna  képviseli, aki a Vas Megye Szépe díj után besöpörte a Miss Earth-verseny magyarországi első helyét is.

A világ minden részéből érkezett lányoknak Manilában különféle jótékonysági rendezvényeken kellett részt venniük, de szerveztek nekik divatbemutatókat is.

Magánprogramra nem volt lehetőségük, így elmaradt a fürdőzés is a 30 fokos melegben, de a sziget nevezetességeit megnézhették.

Időközben házi versenyt tartottak, ahol a lányok bikiniben léptek a zsűri elé. Korinna ezen a versenyen is szépen szerepelt, és bekerült az első tizenöt legszebb lány közé. Ezt a versenyt a helyi szépség nyerte meg, mint Korinna is mondta: megérdemelte, mert nagyon csinos.

A világverseny honlapján közönségszavazást hirdettek meg. Az összes lány fényképpel szerepelt ezen, és a világban bárki leadhatta a kiválasztott szépségre a voksát. A magyar lány nagyon szép eredményt ért el, az indonéz jelölt után, minimális pontkülönbséggel, a legtöbb szavazatot  kapta.

A lányok egyébként szerdán költöztek át a festői szépségű Boracay- szigetre, ahol a szépségverseny világdöntőjét a hét végén, vasárnap rendezik.  A hátralévő néhány napban sem pihennek a lányok, gyakorolják a show-műsor koreográfiáját.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!