Szépségverseny

2010.01.29. 12:25

Hatezernél is többen szavaztak december szépeire

Január 16-án kiderült, hogy olvasóink Grebenár Klaudiára szavaztak a legtöbben, ő lett december szépe. Hétfőtől már a januári jelöltekre adhatják le voksaikat a hódolók.

Benkő Sándor

Sok szavazatot kaptak olvasóinktól lapunk szépségversenyének decemberi jelöltjei. A portálunkon leadott 6583 szavazatból ötezret az első három helyezett kapta.

Grebenár Klaudia, a nárai szőke egyetemista 2057-et, a második helyezett Erhardt Dóra 1811 szavazatot kapott.

Dóra már az első szépségversenyünkön is indult, most éppen hogy lemaradt a hónap szépe címről. A csinos sárvári lány még tanul, szeret olvasni és moziba járni.

Harmadik lett Galambos Bea, aki Beledből küldte a jelentkezési lapját. A 18 éves lány szintén tanul (1099 szavazatot kapott), szeret motorzni, nevetgélni a barátaival, és az alakjára tekintve kétkedve fogajuk el harmadik kedvenc időtöltését, miszerint szeret édességet majszolni.

Százas nagyságrendű szavazatot kaptak még Horváth Vanessa (506), Kozma Ingrid (202), Csizmadia Szandra (133), Németh Noémi (120). A januári rossz idő ellenére sokan eljöttek a Bánya Caféba, ahol a lányok még egyszer bemutatkozhattak a közönségnek a szavazás lezárása előtt.

A januári lányokra február 1-én nulla órától 15-én 24 óráig szavazhatnak olvasóinkportálunkon. A szavazógép minden IP címről 12 óránként egy szavazatot regisztrál, tehát időközben felesleges a kattintgatás. A szépségverseny oldalon pedig figyelemmel kísérhetik a verseny menetét, a szavazási időszakban történt eseményeket.

Szintén honlapunkon lehet jelentkezni a versenyre, a feltételek is ugyanitt olvashatók. Nap szépének bármelyik hölgy jelentkezhet, aki elmúlt 16 éves. 

Minden jelentkező kozmetikai ajándékot kap egy szépségtanácsadó jóvoltából. A januári lányok közönségtalálkozója február 5-én 19 órakor lesz a Bánya Caféban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!