A szerkesztő ajánlja

2017.03.27. 18:43

Jó reggelt, Vas megye!

Légiutas-kísérő. Első olvasatra a férfiak lelki szeme előtt egy szűk dresszben tündöklő, dekoratív hölgy jelenik meg, aki a világ legbájosabb mosolyával fogad minket a repülőgép fedélzetén.

Kelemen Attila

Mi több, végig is mér minket! És mi el is hisszük, hogy ennyire bejövünk neki. Hízik is a májunk, eléggé! Sőt, ha a repülés nyitott ablakkal is lehetséges lenne, még akár madarat is lehetne velünk fogatni! Nos, aki ilyen hiú ábrándokban él, annak most nem leszek szimpatikus.

Ugyanis stewardessek meséltek arról, hogy lassacskán jobban ki vannak képezve, mint a terroristák miatt fegyverrel járőröző rendőrök. És nem minket, férfiakat fikszíroznak, hanem azt mérik fel, mekkora veszélyt jelentünk a repülés során.

Vagy éppen azt mérlegelik, hogy partnerük lehetünk-e egy esetleges krízishelyzetben. Ha valaki kiegyensúlyozott, határozott fellépésű, jó fizikumú; azt akár egy támadás esetén együttműködésre is kérhetik. Ezek után nagy dilemma: megéri, ha valaki el van magától szállva?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!