Kedves diákok! Kedves szülők!

A Vas Népe idén is meghirdeti a Színötös akciót. Bemutatjuk azokat a Vas megyei általános iskolás tanulókat, akik kitűnően teljesítették az évet, bizonyítványukban csupa ötös (jeles, kitűnő) osztályzat sorakozik, és eredményüket büszkén vállalva a szüleik segítségével jelentkeznek felhívásunkra. Arra biztatunk tehát benneteket, csatlakozzatok a színötösök csapatához! Jelentkezéseket az alsó tagozatos szöveges értékeléssel is elfogadunk, ha tartalmazza a „követelményeknek jól megfelelt” vagy „megfelelt” összegzést.

Ha idén, a járvány helyzetre való tekintettel, az iskola nem rendez bizonyítványosztást, a bizonyítvány fényképe helyett elfogadjuk a gyermek Kréta rendszerben bejegyzett év végi osztályzataikról készült képernyőfotókat is.

A jelentkezési határidő 2020. július 6. 14.00 óra.

A beérkező és a feltételeknek megfelelő, színötös bizonyítvánnyal rendelkező gyerekek fotóit és adatait július 10-től a Vas Népében és a vaol.hu-n közöljük.

Legyünk büszkék megyénk színötös tanulóira!

Színötös 2020 jelentkezés

  • A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
  • Kérjük csak olyan képet küldjön be, ami legalább 500 KB méretű és a gyermek egymaga látszik rajta.
  • Töltse le INNEN, írja alá, majd fotózza le és töltse fel a szülői hozzájáruló nyilatkozatot.

Büszkeségeink: íme a 2019-es színötös tanulók

Íme, az első csokornyi kitűnő tanuló, mely a Vas Népe 2019. július 13-i számában jelent meg. Ide kattintva megtekintheti!

Íme, a második csokornyi kitűnő tanuló, mely a Vas Népe 2019. július 20-i számában jelent meg. Ide kattintva megtekintheti!