Hallgassa élőben!

Színötös tanulók, szülők figyelem!

A Vas Népe és a vaol.hu idén is meghirdeti a népszerű Színötös pályázatot: bemutatjuk azokat az általános iskolás Vas megyei tanulókat, akik kitűnően teljesítették a 2020/2021-es tanévet, bizonyítványukban csupa ötös (jeles, példás, kitűnő) sorakozik és eredményüket büszkén vállalva jelentkeznek felhívásunkra.

Jelentkezni kizárólag az alábbi űrlap kitöltésével és a kért dokumentumok – jó minőségű portrékép az általános iskolás színötös diákról, szülői hozzájáruló nyilatkozat, a bizonyítvány másolata – feltöltésével lehet. Jelentkezéseket az alsó tagozatos gyermekeknél szöveges értékeléssel is elfogadunk, ha tartalmazza a „követelményeknek jól megfelelt” vagy „megfelelt” összegzést.

Fontos, hogy az adatlapot pontosan, hiánytalanul töltsék ki a szülők.

A jelentkezési határidő: 2021. július 10. 14:00

A színötös tanulók portréit hírportálunkon, valamint a megyei napilapban is megjelentetjük. Arra biztatjuk tehát a tanévet kitűnően teljesítő diákokat: csatlakozzanak a színötösök csapatához!

Büszkeségeink: íme a 2021-es színötös tanulók

Íme, az első csokornyi kitűnő tanuló, mely a Vas Népe 2021. július 17-i számában jelent meg. Ide kattintva megtekintheti!

Íme, a második csokornyi kitűnő tanuló, mely a Vas Népe 2021. július 24-i számában jelent meg. Ide kattintva megtekintheti!

Íme, a harmadik csokornyi kitűnő tanuló, mely a Vas Népe 2021. július 31-i számában jelent meg. Ide kattintva megtekintheti!

Íme, a negyedik csokornyi kitűnő tanuló, mely a Vas Népe 2021. augusztus 7-i számában jelent meg. Ide kattintva megtekintheti!

Íme, az ötödik csokornyi kitűnő tanuló, mely a Vas Népe 2021. augusztus 14-i számában jelent meg. Ide kattintva megtekintheti!