Szombathely

2012.05.30. 13:39

Zárt ülésen választanak színházigazgatót

Szombathely - Csütörtökön ismét összeülnek a képviselők, hogy komoly döntéseket hozzanak. Zárt ülésen megválaszthatják a színház igazgatóját.

Bajdó Bettina

Holnap reggel kilenckor kezdődik a Városháza dísztermében a májusi közgyűlés. A nyilvános ülés napirendi pontjai között ismét szerepel az idei évi költségvetés módosítása. Az előterjesztésben a 300 millió forint kiadási előirányzatok zárolására tesznek javaslatot, továbbá kimondanák, hogy a tervezett 100 millió forint felett teljesített vagyongazdálkodási bevételeket a korábbi években felvett hitelek tőketörlesztésére kell fordítani. Javaslatot tesznek egyes önkormányzati rendeletek módosítására, valamint az Idősbarát önkormányzati díj elnyerésére vonatkozó pályázat benyújtására. Szóba kerül a Nyitra Utcai Általános Művelődési Központ átalakítása és az Aranyhíd Nevelési-Oktatási Integrációs Központ fűtési rendszerének felújítása is. A képviselők megtárgyalják az önkormányzati tulajdonban lévő lakások értékesítését, elidegenítését. Zárt ülésen megválaszthatják a Weöres Sándor Színház Nonprofit Kft. ügyvezetőjét is. A szakmai bizottság Jordán Tamás színházigazgató pályázatát tartja a legjobbnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!