Szombathely

2013.04.30. 08:17

Fidesz: visszautasítják az MSZP-sek vádjait

Szombathely - A szombathelyi Fidesz sajtóközleményben reagált a szocialisták hétfő reggeli sajtótájékoztatójára. Dr. Hende Csaba visszautasítja dr. Czeglédy Csaba alaptalan vádjait.

Bajdó Bettina

A Fidesz szombathelyi szervezete közleményében is hangsúlyozta, hogy a trafiktörvény világosan rögzíti: az állam nevében a dohánytermék-kiskereskedelem átengedéséről szóló pályázat kiírására, elbírálására, továbbá a koncessziós szerződés megkötésére a nemzeti fejlesztési miniszter,  illetve az általa a törvény felhatalmazása alapján létrehozott 100 százalékos állami tulajdonban lévő zártkörűen működő nonprofit részvénytársaság jogosult. Szerintük rosszindulatúak és alaptalanok tehát azok a vádak, amelyeket az MSZP  három Vas megyei politikusa fogalmazott meg sajtótájékoztatóján. Különösen felháborítónak tartják  a Fidesz szombathelyi választókerületi elnökével szemben Czeglédy Csaba, a párt megyei politikusa által megfogalmazott állításait. Hende Csaba a leghatározottabban visszautasítja a minden alapot nélkülöző közléseket, amelyeket  bizonyítékokkal nem támasztotta alá az MSZP-s politikus. Szerinte ugyancsak felháborító, és a megfogalmazott állítások hitelességét önmagában is megkérdőjelezi a tény, hogy az azokat megfogalmazó Czeglédy Csabát  korábban adócsalás miatt jogerősen szabadságvesztésre ítéltek.

Hende Csaba vizsgálja a szocialista politikusokkal szembeni jogi lépések megtételének lehetőségeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!