Szombathely

2013.05.01. 15:01

Hende Csaba visszautasítják az MSZP-sek vádjait és jogi lépéseket is fontolgat

Szombathely - A szombathelyi Fidesz szervezete sajtóközleményben reagált a szocialisták hétfő reggeli sajtótájékoztatójára. Dr. Hende Csaba írásban válaszolt az őt ért vádakra.

Bajdó Bettina

2013. április 29-én a vaol.hu internetes honlapon közölt MSZP: a család, a barátok nyertek és a 2013. április 30-án megjelent, Tiszta pályázatot írnának ki a boltokra  A család, a barátok nyertek című cikkünkben írottakhoz  kapcsolódva helyet adunk Hende Csaba azon közlésének, hogy a trafiktörvénnyel összefüggő helyi pályázatokra vonatkozó semmiféle döntést nem hozott, döntéshozatalban nem vett részt, döntésre nem hatott. A pályázatok elbírálására kizárólag a fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításáról és a dohánytermékek kiskereskedelméről szóló 2012. évi CXXXIV. törvény szabályai alapján került sor.

Ezzel kapcsolatban a Fidesz helyi szervezete közleményében hangsúlyozta,  rosszindulatúak és alaptalanok  a vádak, amelyeket a MSZP  három Vas megyei politikusa fogalmazott meg sajtótájékoztatóján. Különösen felháborítónak tartják  a Fidesz szombathelyi választókerületi elnökével, Hende Csabával szemben Czeglédy Csaba, a párt megyei politikusa által megfogalmazott állításait. A leghatározottabban visszautasítják a minden alapot nélkülöző közléseket, amelyeket  bizonyítékokkal nem támasztottak alá.   Hende Csaba vizsgálja a szocialista politikusokkal szembeni jogi lépések lehetőségeit.

Ezek is érdekelhetik