Szombathely

2013.07.27. 13:17

Hírességek sétánya

Szombathely – Elsőként kapott csillagot az Iseumi Szabadtéri Játékok Hírességek sétányán Lukács Gyöngyi, az Aida címszereplője.

Simon Erzsébet

Los Angelesben énekeltem a Tosca címszerepét, s akkor Hollywoodba is ellátogattam, a Hírességek sétányára. Az ottani csillagokkal tisztelegnek azoknak a sztároknak, akik a film fővárosát naggyá tették. Az ő „nyomuk” örökre megmarad. Eljátszottam a gondolattal, hátha egyszer én is valahol... – hallottuk szombaton délután Lukács Gyöngyitől, aki az Aida címszerepét énekelte pénteken este az Iseumban.

 

 

Lukács Gyöngyi, az Aida címszereplője kapott elsőként csillagot a szombathelyi Hírességek sétányán (Fotó: Kiss Teodóra)



És lám, egyszer minden megvalósul! Igaz, nem hollywoodi, csupán szombathelyi a csillag. Elsőként Lukács Gyöngyié, s ez nagy megtiszteltetés. Mérei Tamás, a Savaria Szimfonikus Zenekar igazgatója, az újabb szombathelyi látványosság ötletgazdája azt mondta: olyan, a nemzetközi élvonalba tartozó művészek kaphatnak az Iseum előtti járdaszakaszon csillagot, akik a szabadtéri játékok színpadán címszerepet énekelnek. Az elkövetkező hetekben néhány csillagon bizonyosan megcsillan még a napfény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!