Szombathely

2013.12.13. 14:17

Az egykulcsos adórendszer ellen

Szombathely - Az Együtt-PM Szövetség politikusa, Koroknyai Sándor tartott sajtótájékoztatót pénteken a Thököly és Bejczy utca sarkán lévő kitelepülésüknél.

Merklin Tímea

– Lezárult az országos aláírásgyűjtési kampány december 13-án, az összegyűlt aláírások száma közel 97 ezer – tudtuk meg Koroknyai Sándortól. – Az igazságtalan egykulcsos adó elleni országos kampányunk célja az volt, hogy minél többen írják alá az eltörlésére vonatkozó petíciónkat. Ma a gazdag ugyanúgy adózik, mint az átlagpolgár. Csakhogy másra van szüksége a tehetőseknek, másra a középosztálynak és másra a szegényeknek, akik azért küzdenek, hogy jobb legyen az életük. Az október 28-án indított kampányt kitelepüléseken, online felületeken, az elektronikus és a nyomtatott sajtóban folytattuk. Településekre visszaosztva átlagosan 250-en fejezték ki felháborodásukat a feje tetejére állított adórendszer ellen, amit az Együtt-PM Szövetség elutasít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!