Szombathely

2014.11.11. 09:27

Aranyat ért a tánc

Két versenyen négy arany és egy ezüstérmet szerzett a Krizsán Dominik - Nagy Réka Anna páros.

Simon Erzsébet

Újabb kitűnő eredményt ért el a fiatal szombathelyi páros: az elmúlt hét végén Baranyában és Tolna megyében jártak. Szombaton Pécsett rendezte a Pro-Art Táncstúdió az IDance Kupa versenyét. A táncosok  klubközi és ranglista viadalokon mérhették össze tudásukat.  Krizsán Dominik és Nagy Réka Anna, a Pro-Art TSE és a Príma Dance TSE vegyespárosa junior I és junior II korosztályban standard táncokban nem talált legyőzőre.

Krizsán Dominik és Nagy Réka Anna az edzőjükkel, Herczeg Attilával (Fotó: Príma Dance)

Vasárnap Tolna városa adott otthont az immár kilencedik alkalommal megrendezett Gemenc Kupának. A versenyen népes mezőny gyűlt össze, valamennyi korosztály képviseltette magát a gyerekektől egészen a seniorokig. A Krizsán Dominik - Nagy Réka Anna páros junior I korosztályban standard és latin táncokban egyaránt a dobogó legfelső fokára állhatott, míg junior II korosztályban standard táncokban szoros küzdelemben a második helyezést  érte el. A duó Herczeg Attila és Kónya Péter  edzők irányításával ér el jobbnál jobb eredményeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!