Szombathely

2014.11.20. 18:45

Új vasi vezetők

Szombathely - Csaknem teljesen megújult a megyei vezetés. Majthényi László közgyűlési elnök csütörtökön mutatta be munkatársait a sajtónak.

Kozma Gábor

Az elnök, aki maga is új ebben a pozícióban, sajtóreggelin mutatta be új kollégáit. Köztük dr. Balázsy Péter jegyzőt és dr. Kondora Bálint általános elnökhelyettest. Majthényi László elmondta, hogy több új ember, leginkább fiatal érkezik a hivatalba a nyugdíjba vonult kollégák helyére.

- Náluk már elvárás az idegennyelv-ismeret, a magas szintű szakmai tudás és a köz szolgálat iránti elkötelezettség. Kiemelt feladat lesz a csapatépítés, s ez utóbbiban főleg a jegyző úrra számítok. Egy ütőképesebb hivatalt szeretnénk felállítani - hallottuk.


Új vezetők a megyeházán. Dr. Kondora Bálint általános elnökhelyettes mellett Majthényi László megyei közgyűlési elnök, valamint dr. Balázsy Péter jegyző
Fotó: Médiaközpont

Dr. Balázsy Péter bemutatkozójában elmondta, hogy az ELTE jogi karán végzett, majd mesterkurzust folytatott Belgiumban és Kolozsváron. Dolgozott Brüsszelben, Budapesten. - Úgy vélem, a kialakult nemzetközi kapcsolatok a szlovén és az osztrák ápolása központi helyet fogalalnak majd el továbbra is a munkánkban - hangsúlyozta Vas megye új jegyzője.

Ezt követően dr. Kondora Bálint mutatkozott be. Az új általános elnökhelyettes az ELTE győri karán végzett, majd a szociális szférában dolgozott. Mint mondta, ő is a csapatmunka híve, ezt kívánja erősíteni.

Végül Majthényi László szólt a megyei fejlesztési elképzelésekről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!