Szombathely

2015.01.08. 16:40

A 90 éves asszony, aki sietve öltözött

A kilencven esztendős, szombathelyi Laga Istvánnét csütörtökön köszöntötte dr. Puskás Tivadar polgármester, aki a miniszterelnök által aláírt emléklapot is átadta.

Médiaközpont

A jelenleg is jó egészségnek és kiváló szellemi frissességnek örvendő Margit néni sokat szenvedett fiatal korában, de mint fogalmazott, az embernek akkoriban mindent ki kellett bírnia. A családjában mindig sokan voltak, és ez maga volt a boldogság. Szüleinek 46 unokája volt, neki 4 gyermeke született, jelenleg 11 unokája és 4 dédunokája boldogítja, a legkisebb dédunoka egyhetes. Menye halála miatt öt unokáját is felnevelte.

Laga Istvánnét köszöntötte Puskás Tivadar 90. születésnapján  (Fotó: Szombathelyi polgármesteri hivatal)

Margit néni elmesélte, hogy fiatal korában egész nap főzött, de soha sem volt fáradt. Viccesen megjegyezte, hogy mivel tizenharmadiknak született, reggel sietni kellett az öltözködéssel, hogy jusson mindenkinek ruha. Szereti a verseket, a Kossuth rádióban mindig meghallgatja a neki tetsző költeményeket. A család szombaton köszönti fel Margit nénit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!