Szombathely

2015.03.01. 08:45

Eladó a menyasszony! - Nézze meg, hogy szórakoztak a szombathelyi középiskolások a gólyaavatón!!

Szombathely diákönkormányzata szombaton tartotta legnagyobb programját, a városi gólyaavatót, melynek idén az Oladi Általános Iskola, Középiskola és Szakiskola adott otthont. Az esemény minden évben egy nagy téma köré szerveződik, idén ez a lakodalom volt.

Timár Gergely

2012 óta szervezi meg a város diákönkormányzata a gólyaavatót, melynek célja idén is változatlanul az, hogy összehozza a város diákjait egy délutánra, amikor kulturált keretek közt szórakozhatnak, különféle kihívások során összemérhetik tudásukat és új barátságokat köthetnek.

Az idei rendezvényen öt iskola, a Kereskedelmi és Vendéglátói Szakképző Iskola, a Nagy Lajos Gimnázium, a Kanizsai Dorottya Gimnázium, a Savaria Szakképző Iskola, valamint a Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium diákjai mérkőztek meg egymással. Mind az öt iskola kiállított egy kérőt, és egész este a legkülönfélébb versenyszámokban azért dolgoztak, hogy az ő vőlegényjelöltjük nyerje el a diákönkormányzat menyasszonyának  kezét.

Ahogy hagyományosan, idén is fellépők színesítették a programot. A Movement Academy táncprodukciója és  Nagy Jonathan bűvész látványos mutatványai gondoskodtak a résztvevők szórakozásáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!