Szombathely

2015.05.18. 12:27

Nem működnek az ATM-ek az egyik nagy banknál (frissítve)

Szombathely – Hétfőn kora délután technikai probléma miatt nem lehetett pénzt felvenni és kivenni a Raiffeisen banknál – tudtuk meg egy olvasónktól.

Lisztmayer Zsófia

Mint azt a bank ügyfele elmondta, nem tudott pénzt felvenni automatából, valamint a boltokban sem tudott kártyával fizetni hétfőn kora délután. A bank egyik munkatársa akkor arról tájékoztatta, hogy a többi automatánál sem érdemes próbálkoznia, valamint a boltokban sem lehet kártyával fizetni.

A Raiffeisen Bank egyik ügyfélszolgálatos munkatársa arról tájékoztatott minket nem sokkal később, hogy rendszerkarbantartást végeztek a banki rendszeren. Ennek következtében technikai okok miatt nem működött az ATM-es készpénzfelvétel, valamint a kártyás fizetés és a netbank sem. A bank illetékes munkatársai kora délutántól kezdve dolgoztak a hiba elhárításán.

Késő délután új információk jelentek meg a Raiffeisen Bank honlapján. A közlemény szerint a bank fiókjai zárva tartanak. Az ATM-es készpénzfelvétel, valamint a bankkártyás vásárlás várhatóan kora este állhat helyre, az online banki felület pedig este indulhat újra. A Raiffeisen Bank elnézést kér az okozott kellemetlenségért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!