Szombathely

2016.01.24. 12:40

Rotary bál: ki kapta a Kiss Sándor-díjat 2016-ban?

Szombathely – Minden tag részt vett a szombat esti Rotary bálon, hiszen nemes célért jöttek össze. A jótékonysági rendezvény bevételéből a fiatalokat támogatják.

Simán Klára

„Az, hogy hányan vagyunk, nem befolyásolja azt, ami ennek a bálnak a célja: minden évben szervezünk egy olyan jótékonysági bált, amely megalapozza az év hátralévő részében a tehetséges fiatalok támogatását" - mondta el kérdésünkre Pammer István, a Szombathelyi Rotary Club elnöke. Hozzátette, hogy utaztatnak gyermekeket külföldre, tanulás céljából a többi között Amerikába, Ausztráliába is – de más országok klubjaitól ugyanígy fogadnak is tanulókat, a Föld minden tájáról.

A klub minden esztendőben kitüntet valakit a Kiss Sándor Művészeti Díjjal. A kétszeres Munkácsi-díjas szobrászművészről elnevezett elismerést ezúttal a szombathelyi születésű, de már országszerte ismert Foki Veronika színésznő kapta. A gyönyörű és kiemelkedően tehetséges fiatal hölgy a Rotary Club szervezésében hamarosan Szombathelyen is fellép – lenyűgöző énekéből a bálon is kaptunk egy kis ízelítőt.

A rendezvényen egyébként csaknem harminc Rotary Clubtag vett részt, természetesen partnerével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!