Szombathely

2016.07.04. 11:39

Ítélet lehet a héten a Szombathelyen begyógyszerezett hajléktalan ügyében

Szombathely – Belehalt az asszony, miután gyógyszeres bort ivott és magára hagyta a két ismerőse. Tavaly tavasszal történt a tragédia, a héten ítéletet hirdethet dr. Varga Roland tanácsa.

Bakos Ágnes

Mindkét férfi szerint, a másik ötlete volt a hajléktalan asszony elkábítása – ezt vallották februárban, az ügyükben indult per első tárgyalásán.

2015. április 7-én halt meg az asszony, miután a pénzéért és a telefonjáért előbb gyógyszeres borral elbódítottak, majd magára hagytak a férfiak. Végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását indítványozta a Vas Megyei Főügyészség. A különös visszaesőkre és a halmazatra vonatkozó szabályok szerint akár 18 évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető F. Zs. és társa.

A Szombathelyi Törvényszék, dr. Varga Roland tanácsa a héten szerdán és csütörtökön is tárgyalja az ügyet, a bíróság várhatóan az eheti második tárgyalási napon, július 7-én hirdet ítéletet – tájékoztatott dr. Tóth András szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!