Szombathely

2016.09.14. 20:05

Ősszel is olvassa a Prémiumot!

Címkék#prémium

Szombathely - Különleges történetekkel és sok képpel jelenik meg szeptember 16-án a Prémium magazin őszi száma.

Vas Népe

Nemsokára az újságárusoknál a legfrissebb lapszám! A címlapon Zsámboki Marcell táncpedagógus, aki ma már sikeres kormánytisztviselőként mesél a legnagyobb világversenyekről, a divathoz és a lakberendezéshez fűződő szenvedélyéről. Bemutatjuk Soós Nóra festőművész műteremlakását. Nóra a közéleti festészetről, a képek eladhatóságáról, de a magánéletéről is szívesen beszélt nekünk. A várandós művészt Timár Gergely fotográfus örökítette meg.

A Prémium olvasói Soós Nóra műteremlakásába is bepillanthatnak Fotó: Timár Gergely

Kiss Szilárd egykori atléta csodálatos pillangóit, Rónaszéki Linda felhőinstallációit hozza el. Zergi Borbála buranói utazásának emlékeit osztja meg az olvasókkal. Tóth Krisztina költőtől megtudhatják, honnan jön az ihlet, Seprenyi Fanni jósnőtől pedig azt is, vajon mit hoz a jövő. A legfrissebb lapszámból olvasóink olyan családokat ismerhetnek meg, amelyek szó szerint új esélyt kaptak az élettől. Halálos betegségtől szabadultak meg a szervátültetésnek köszönhetően. Új májjal és vesével élnek tovább. Megpróbáltatásaikról, sikereikről vallanak. Az őszi gasztronómia fókuszában az őrségi ételek állnak, hozzá a Mittl Pincészet borait kóstoljuk, és tőlünk értesülhetnek először arról is, kik lesznek az idei Prima díj jelöltjei. Napokon belül itt az új magazin!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!